پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش:

«مراکز دارالقرآن فعال» شناسایی و تشویق می شوند

«مراکز دارالقرآن فعال» شناسایی و تشویق می شوند

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با اعلام این که پایش 760 مرکز دارالقرآن‌الکریم این هفته به ایستگاه پایانی خود می‌رسد، گفت: از طریق پایش مراکز دارالقرآن، مراکز فعال تشویق می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، میکائیل باقری در خصوص پایش مراکز دارالقرآن سراسر کشور اظهار کرد: بدون شک آموزش و پرورش، به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی است که با پوشش ۱۰۰ درصدی فعالیت می کند و ۷۶۰ مرکز دارالقرآن آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین و گسترده ترین واحد آموزشی قرآن به آموزش آن در سطوح مختلف و به صورت تخصصی می پردازند.

وی افزود: مراکز دارالقرآن با حضور اساتید متخصص از بین فرهنگیان کشور به ارائه آموزش های قرآنی در سطوح مختلف می پردازند و منابع و محتوای این مراکز از مجموعه کتاب هایی که به همت گروهی از مؤلفان، معلمان و مدرسان این مراکز، تألیف شده است، تأمین می شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: شاخص های ارزیابی دارالقرآن ها، بر اساس دستور العمل و اساسنامه، کتاب کار و شرح وظایف مشخص در اداره کل قرآن، عترت و نماز انجام می شود.

باقری ادامه داد: یکی از اهداف ما برای پایش، تحقق پیش شرط هایی از جمله نیاز منطقه یا استان، فضای مناسب، دارا بودن تجهیزات و امکانات مورد نیاز، داشتن نیروی متخصص و امکان بکارگیری نیروی متخصص در مرکز دارالقرآن است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به این که اطلاعات ما در مورد مراکز دارالقرآن قدیمی بود، لزوم به روز رسانی اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری سبب شد تا پایش این مراکز را انجام دهیم.

وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما شناسایی مراکز فعال و تشویق آنها از لحاظ مادی و معنوی است؛ همچنین در این پایش مراکز دارالقرآنی از لحاظ فضا، امکانات، تجهیزات، نیروی انسانی و جذب قرآن مورد بررسی قرار می گیرند.

کد خبر 5351418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha